AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek mutluluk ve başarı getireceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağırıp çağırdığını gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Kahve falında birine bağırıp çağırmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında bağırarak birini çağırmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırıp çağırmak insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, gelirin tükeneceğine inanılır.

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, istenen her şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Kahve falında bağırarak yardım istemek kişinin elindekilerinden de olacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bağıra bağıra dua okumak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına alamet eder.

Kahve falında bağırıp kızmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir