AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırıp kızmak

Kahve falında bağırıp kızmak

Kahve falında bağırıp kızmak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, atılan adımların zarar vereceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işaret eder.

Kahve falında bağırıp kızmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Kahve falında bağırıp kızmak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bağırarak dua etmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında bağıran kadın görmek kazalardan, belalardan korunacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Kahve falında imdat diye bağıran birini görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırarak uyanmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırmaya çalışmak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırarak kaçmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında bağıran insanlar görmek mal ve para biriktireceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir