AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birini taşımak

Kahve falında yaşlı birini taşımak

Kahve falında yaşlı birini taşımak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı birini taşımak gördüyseniz:

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak kazançlı işlere girileceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, işlerin kara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadını taşımak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını taşımak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir