AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, saygın biri haline geleceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak zor ve kötü günler geçireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak elinin darlığa düşmeyeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamın sırtına binmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında adamın sırtına binmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir