AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadını taşımak

Kahve falında yaşlı bir kadını taşımak

Kahve falında yaşlı bir kadını taşımak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, daima afiyette olacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir kadını taşımak gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına inanılır.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın taşımak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadını taşımak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını taşımak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir