AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak rütbenin yükseleceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Kendi araştırmalarınız doğruyu görmenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak büyük atılımlar yapacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında kadın taşımak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadını sırtında taşımak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir