AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik yapı içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak kazancın katbekat artacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak başın borçlularla belaya gireceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yeni yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında annesini sırtında taşımak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir