AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birine aşık olmak

Kahve falında yaşlı birine aşık olmak

Kahve falında yaşlı birine aşık olmak güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevinç ve sürura, iç sıkıntısına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Samimi olmayı başaramayacaksanız konuşma girişiminde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında yaşlı birine aşık olmak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, cesaretini yeninden toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adama aşık olmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşça büyük birine aşık olmak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bir ömür olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, her şeyin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında size aşık birini görmek yönlendireceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğunu söylemek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir