AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşça büyük birine aşık olmak

Kahve falında yaşça büyük birine aşık olmak

Kahve falında yaşça büyük birine aşık olmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, şansa, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşça büyük birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Kahve falında yaşça büyük birine aşık olmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adama aşık olmak maddi sıkıntısı olmayacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birine aşık olmak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında büyük yaş pasta görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşının büyük olduğunu görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir