AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak gördüyseniz:

  • Diğerleri tavsiyelerinizi dinlemek veya uygulamak konusunda isteksiz olabilir.

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak genç kimselere eğitim vereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı adama aşık olmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşça büyük birine aşık olmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı birine aşık olmak sağlığının geri geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık bir adam görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir adama aşık olmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık adam görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir