AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek

Kahve falında aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek

Kahve falında aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek anne babayla ters düşüleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, düşmanlarına da dost olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi başkasıyla görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek onlara hocalık edeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olunan kişiyi görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiye aşık olmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gördüğün kişiye aşık olmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir