AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adama aşık olmak

Kahve falında yaşlı adama aşık olmak

Kahve falında yaşlı adama aşık olmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, zengin olunacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adama aşık olmak gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Kahve falında yaşlı adama aşık olmak gülmek suretiyle şifa bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, büyük bir sorun oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşça büyük birine aşık olmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı birine aşık olmak artık kötü günler yaşamayacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun adamla öpüşmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında aşık bir adam görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir adama aşık olmak sıkıntıya düşüreceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık adam görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir