AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak

Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak

Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal etkiler altında olacaksınız; Fazlasıyla sıkılabilirsiniz Bazı ilişkilerinizde fırsat kaçırmış veya kaçırmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı adamla konuşmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adam öpmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla birlikte olmak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir