AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adamla birlikte olmak

Kahve falında yaşlı bir adamla birlikte olmak

Kahve falında yaşlı bir adamla birlikte olmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, onları koruyup kollayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamla birlikte olmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla birlikte olmak ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir adamla birlikte olmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamla birlikte olmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın ve adam görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adam dövmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek malın bereketinin artmasına, servet sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir