AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adam öpmek

Kahve falında yaşlı adam öpmek

Kahve falında yaşlı adam öpmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı adam öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki veya ticari ya da işle ilgili ilişkilerinizi test edebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı adam öpmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamla kavga etmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığı yaşlı adam görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı adamla sevgili olmak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yaşlı adam görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı adamla öpüşmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü yaşlı adam görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir