AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamla konuşmak

Kahve falında yaşlı adamla konuşmak

Kahve falında yaşlı adamla konuşmak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamla konuşmak gördüyseniz:

  • Anlaşmak gerekirken, tartışmaktan özenle kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında yaşlı adamla konuşmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, uzun sohbetler edeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı adamdan kaçmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, rahatının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı adama yemek vermek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı adamla öpüşmek dininden vazgeçmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adama para vermek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir