AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamdan korkmak

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadından korkmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamdan korkmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine alamet eder.

Kahve falında adamlardan korkmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında adamdan korkmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adam görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir