AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak tartışmak

Kahve falında bağırarak tartışmak

Kahve falında bağırarak tartışmak ters giden durumların düzeltileceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, duraklama yaşanacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, umutlanacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında bağırarak tartışmak gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında bağırarak tartışmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak dinamik olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında bağıramadığını görmek imkânlarının çoğalacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Kahve falında imdat diye bağıran birini görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağıran erkek görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, vefakar bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırarak kaçmak aileden ayrı kalınacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında bağırarak seslenmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağıra bağıra dua okumak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir