AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin tacizine uğramak

Kahve falında tanımadığın birinin tacizine uğramak

Kahve falında tanımadığın birinin tacizine uğramak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, elinin sıkışacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin tacizine uğramak gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın birinin tacizine uğramak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet eder.

Kahve falında elle tacize uğramak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun tacize uğradığını görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının tacize uğradığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sözlü tacize uğramak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından tacize uğramak yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamın tacizine uğramak uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir