AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak kaçmak

Kahve falında bağırarak kaçmak

Kahve falında bağırarak kaçmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına işaret eder.

Kahve falında bağırarak kaçmak gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında bağırarak kaçmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Kahve falında bağıramadığını görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırarak ağlamak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında bağırarak küfür etmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırarak konuşmak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yıkılacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında bağıran biri görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir