AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak küfür etmek

Kahve falında bağırarak küfür etmek

Kahve falında bağırarak küfür etmek işini kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, onu cesaretlendireceğine, gitmediği yerlere gideceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağırarak küfür etmek gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Kahve falında bağırarak küfür etmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet eder.

Kahve falında bağıran kedi görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bağırarak ağladığını görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında bağırıp kavga etmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağırarak konuşmak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, tecrübe kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında bağırarak ağlamak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında bağırarak dua etmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir