AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağıramadığını görmek

Kahve falında bağıramadığını görmek

Kahve falında bağıramadığını görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında bağıramadığını gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında bağırarak konuşmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine yorulur.

Kahve falında bağırma sesi duymak isyan edeceğine, bekarsa evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bağıra bağıra şarkı söylemek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında bağıran biri görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırarak yardım istemek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında bağırarak koşmak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağıra bağıra dua okumak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir