AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı adamdan korkmak

Kahve falında yabancı adamdan korkmak

Kahve falında yabancı adamdan korkmak para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya işinizi daha hoşunuza gidebilecek şekle sokmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulur.

Kahve falında yabancı birinden korkmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamdan korkmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında adamdan korkmak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında adamlardan korkmak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı adamla öpüşmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı genç adam görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir