AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adam görmek

Kahve falında yaşlı adam görmek

Kahve falında yaşlı adam görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adam gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında tanıdığı yaşlı adam görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, zor zamanların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamdan su almak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adam yıkamak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adama bakmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir adama su vermek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir