AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadından korkmak

Kahve falında yaşlı kadından korkmak

Kahve falında yaşlı kadından korkmak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, muradın olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadından korkmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kadından korkmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında bir kadından korkmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı yaşlı kadın görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta yaşlı kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın akraba görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir