AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamdan korkmak

Kahve falında bir adamdan korkmak

Kahve falında bir adamdan korkmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, borçların gittikçe artacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamdan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların kötü değil iyi taraflarına odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında adamlardan korkmak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına tabir olunur.

Kahve falında adamdan korkmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamdan korkmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında derin sudan korkmak kişinin kazancının çoğalacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Kahve falında kardeşinden korkmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvanlardan korkmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir