AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamdan korkmak

Kahve falında adamdan korkmak

Kahve falında adamdan korkmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında adamdan korkmak gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında adamlardan korkmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına yorulur.

Kahve falında adamdan korkmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamdan korkmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında öleceğinden korkmak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkmak ve saklanmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inmekten korkmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, tamamen içine kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir