AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adam yıkamak

Kahve falında yaşlı adam yıkamak

Kahve falında yaşlı adam yıkamak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bazen umutlarını yitireceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı adam yıkamak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmalı yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yaşlı adam yıkamak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı adamdan para almak fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta yaşlı adam görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adama yemek yedirmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamdan kaçmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yaşlı adam görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir