AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adama yemek yedirmek

Kahve falında yaşlı adama yemek yedirmek

Kahve falında yaşlı adama yemek yedirmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, yeni bir iş bulacağına, rahat bir hayata adım atacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adama yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında yaşlı adama yemek yedirmek düşmanlarını kaybetmeye, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adama yemek vermek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı birine yemek yedirmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadına yemek yedirmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir