AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak

Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak

Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı adamla birlikte olmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir adamla birlikte olmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadınla birlikte olmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına işarettir.

Kahve falında evli bir adamla birlikte olmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamla birlikte olmak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı adamla beraber olmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret eder.

Kahve falında orta yaşlı bir adamla evlenmek daha sık bir araya geleceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bi adamla evlenmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, maddi zarara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir