AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yaşlı adam görmek

Kahve falında hasta yaşlı adam görmek

Kahve falında hasta yaşlı adam görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında hasta yaşlı adam gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında hasta yaşlı adam görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek rahat şekilde geçineceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adama su vermek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı adamdan yardım almak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adama aşık olmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamla kavga etmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yaraların merheminin bulunulacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı tanıdık adam görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir