AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yaşlı adam görmek

Kahve falında ölü yaşlı adam görmek

Kahve falında ölü yaşlı adam görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yetim sevindireceğine, zararların yakında telafi edileceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü yaşlı adam gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında ölü yaşlı adam görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla evlendiğini görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adam dövmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamla konuşmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı adama yemek yedirmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, rahat bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adam görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir