AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini görmek

Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini görmek

Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Kahve falında yaşlı bi adamla evlenmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında orta yaşlı bir adamla evlenmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir adamla evlenmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamla evlendiğini görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adamla beraber olmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, iyilik bulacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir