AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, yönetici makamına geleceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı yaşlı adam gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklarınızı, bir iş birliğini ya da başka bir düzenlemeyi ilgilendiren konularda veya parasal bir mevzuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı yaşlı insanlar görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı yaşlı kadın görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı ihtiyar adam görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak sorumluluk alacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yatağında yabancı adam görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Kahve falında yabancı adamla öpüşmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir adamla öpüşmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir