AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, bununla yüceleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetin kapanacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Kahve falında tanımadığı yaşlı adam görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı kadın görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir