AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yaş pasta görmek

Kahve falında büyük yaş pasta görmek

Kahve falında büyük yaş pasta görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, işlerinin yaver gideceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yaş pasta gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Kahve falında büyük yaş pasta görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında yaş pasta yaptırmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaş pasta kesip yemek dinine bağlı kalacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş pasta istemek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaş pasta kesmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta ikram etmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş pasta yapmak namının yürüyeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kremalı yaş pasta yemek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir