AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta kiraz görmek

Kahve falında ağaçta kiraz görmek

Kahve falında ağaçta kiraz görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek büyük bir parasızlık yaşanacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta kiraz görmek daha geniş rızık elde edeceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz toplamak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kiraz ağacı çiçeği görmek kişinin adeta gençleşeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacından düşmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplamak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir