AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan birini kefenlemek

Kahve falında yaşayan birini kefenlemek

Kahve falında yaşayan birini kefenlemek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, durulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini kefenlemek gördüyseniz:

  • Size bazı tavsiyelerde ya da yardımlarda bulunmak için sabırsızlanan kişiler olabilir.

Kahve falında yaşayan birini kefenlemek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına inanılır.

Kahve falında cenazeyi kefenlemek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kefenlemek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek kefenlemek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kişinin malını kaybedebileceğine işarettir.

Kahve falında birini kefenlemek toplum içindeki değerinin artacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu kefenlemek yeni duygular tadacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında cenaze kefenlemek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında kendini kefenlemek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir