AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kefenlemek

Kahve falında kendini kefenlemek

Kahve falında kendini kefenlemek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, problemleri teker teker çözeceğine, rahat bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kefenlemek gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında ölmüş birini kefenlemek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kefenlemek çok yoğun çalışacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan birini kefenlemek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işaret eder.

Kahve falında birini kefenlemek makamının tehlikeye gireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Kahve falında babasını kefenlemek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü kefenlemek feraha ereceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kefenlediğini görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına inanılır.

Kahve falında ölen birini kefenlemek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir