AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu kefenlemek

Kahve falında oğlunu kefenlemek

Kahve falında oğlunu kefenlemek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu kefenlemek gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Kahve falında oğlunu kefenlemek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kefenlemek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ölü birini kefenlemek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında canlı birini kefenlemek çok büyük bir acı duyacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini kefenlemek düşmanların çok üzüleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında bebek kefenlemek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalet eder.

Kahve falında annesini kefenlemek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını kefenlemek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir