AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kefenlemek

Kahve falında birini kefenlemek

Kahve falında birini kefenlemek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kefenlemek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü kefenlemek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini kefenlemek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalettir.

Kahve falında annesini kefenlemek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında ölü yıkamak kefenlemek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birini kefenlemek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ölü kefenlediğini görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan kefenlemek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kefenlemek işlerine dört elle sarılacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir