AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze kefenlemek

Kahve falında cenaze kefenlemek

Kahve falında cenaze kefenlemek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, neşesini kaybedeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze kefenlemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında cenaze kefenlemek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında cenazeyi kefenlemek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında annesini kefenlemek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kefenlediğini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında birini kefenlediğini görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını kefenlemek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kefenlemek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını kefenlemek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir