AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeyi kefenlemek

Kahve falında cenazeyi kefenlemek

Kahve falında cenazeyi kefenlemek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında cenazeyi kefenlemek gördüyseniz:

  • Hayatınızı dengelemek için çaba harcamanız gerekiyor.

Kahve falında cenazeyi kefenlemek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze kefenlemek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulur.

Kahve falında ölen birini kefenlemek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına alamet eder.

Kahve falında babasını kefenlemek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, bir daha kopmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını kefenlemek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü yıkamak ve kefenlemek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini kefenlemek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü yıkamak kefenlemek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir