AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kefenlemek

Kahve falında ölmüş birini kefenlemek

Kahve falında ölmüş birini kefenlemek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, ayrılanların birleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini kefenlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında ölüleri kefenlemek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kefenlemek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü yıkamak ve kefenlemek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında babasını kefenlemek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini kefenlemek gözyaşının dineceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı birini kefenlemek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşayan birini kefenlemek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birini kefenlemek kurulu bir düzenin sağlanacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir