AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş üzüm satmak

Kahve falında yaş üzüm satmak

Kahve falında yaş üzüm satmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında yaş üzüm satmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Kahve falında yaş üzüm satmak kişinin isteklerine nail olacağına, çok daha mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm satmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalettir.

Kahve falında kuru üzüm satmak gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz üzüm satmak rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm satmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yaş üzüm görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yaş üzüm görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalettir.

Kahve falında yaş beyaz üzüm görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir