AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yaş üzüm görmek

Kahve falında yeşil yaş üzüm görmek

Kahve falında yeşil yaş üzüm görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sonradan da çok üzüleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yaş üzüm gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yaş üzüm görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yaş üzüm yemek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yaş üzüm görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında yaş üzüm toplamak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, insanlara iyilik yapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında yaş üzüm satmak isteklerine kulak vereceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaş beyaz üzüm görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaş siyah üzüm yemek sıkıntıya düşeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş üzüm görmek işlerin aksayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir