AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm satmak

Kahve falında üzüm satmak

Kahve falında üzüm satmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm satmak gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Kahve falında kuru üzüm satmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında siyah üzüm satmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş üzüm satmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm satmak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz üzüm satmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında eski giysi satmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına tabir olunur.

Kahve falında eldiven satmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pırlanta satmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, daha güzelleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir