AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş beyaz üzüm görmek

Kahve falında yaş beyaz üzüm görmek

Kahve falında yaş beyaz üzüm görmek işlerinin de rast gideceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işaret eder.

Kahve falında yaş beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Değişikliklere eğiliminiz daha fazlalaşacak.

Kahve falında beyaz yaş üzüm görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş beyaz üzüm yemek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaş beyaz üzüm görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında yaş siyah üzüm görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Kahve falında sarı yaş üzüm görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaş kara üzüm görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş üzüm görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yaş üzüm görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir