AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah üzüm satmak

Kahve falında siyah üzüm satmak

Kahve falında siyah üzüm satmak şansa, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm satmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz kendi bildiğiniz yoldan gitmek istemenize rağmen bazı konuları istedikleri gibi halletmeniz veya onları takip etmeniz için ısrarcı olabilirler.

Kahve falında siyah üzüm satmak onlara çok bağlı olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz üzüm satmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kuru üzüm satmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm satmak nice noksanlık içinde olduğuna, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında yaş üzüm satmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah zeytin satmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına inanılır.

Kahve falında siyah üzüm toplamak gözyaşına boğulacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında dalından siyah üzüm yemek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir