AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru üzüm satmak

Kahve falında kuru üzüm satmak

Kahve falında kuru üzüm satmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işarettir.

Kahve falında kuru üzüm satmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Kahve falında kuru üzüm satmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye satmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalettir.

Kahve falında kuruyemiş satmak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Kahve falında kuru soğan satmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm satmak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yaş üzüm satmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz üzüm satmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına inanılır.

Kahve falında üzüm satmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir